Wimperextentions

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions zijn kunstwimpers die aan de eigen wimpers worden vastgemaakt. De eigen wimpers worden hierdoor verlengd (wimperverlenging) en voller waardoor er een prachtige celebrity-look ontstaat. Het is net alsof de ogen al opgemaakt zijn met mascara. Uiteraard is het effect niet na te bootsen met make-up. Lange wimpers krijg je niet door make-up zoals mascara maar alleen door wimperverlenging. Het beste resultaat krijg je met de one-by-one methode.

One by one techniek

De voordelen van een one by one techniek wimperextensions is dat deze er zeer natuurlijk uitzien. Ze blijven lang zitten, 6 tot 8 weken. Make-up is niet meer nodig en bespaar ‘s-ochtends tijd. Tegenwoordig zijn de technieken en materialen verbeterd waardoor kans op verhoogde wimperuitval een stuk minder is geworden. Aangezien er ook hele dunne en lichte wimperhaartjes zijn, kijkt de wimperspecialist samen met u welke wimpers het best geschikt zijn. Een mens heeft ongeveer 90 wimpers per oog. Op bijna alle haartjes wordt een wimper geplakt. Hierdoor is uitval nauwelijks zichtbaar. Wimpers die uitvallen is een natuurlijk proces wat ook zonder wimperverlenging plaatsvindt. Wil je uw volle wimper look behouden is het belangrijk dat u de wimpers tijdig laat opvullen.

Opvullen van wimperextensions

Aangezien elke dag wel een wimper uitvalt van nature is het op den duur nodig om de wimperextensions weer op te vullen. Het varieert per persoon hoe snel dat moet gebeuren. De een raakt meer wimpers kwijt dan de ander. Wimpers groeien continu weer aan waardoor er weer nieuwe wimpers ontstaan welke voorzien kunnen worden van nieuwe wimperextensions. Gemiddeld worden wimperextensions na 3 weken opgevuld. Wil je de maximale look behouden dan kun je het ook na 1 of 2 weken laten opvullen. Hoe sneller je een opvulbehandeling neemt hoe goedkoper het wordt. Er is immers minder om op te vullen.

wimperextentions
Nieuwe Set € 60,00
Refill week 2 € 20,00
Refill week 3 € 30,00
Refill week 4 €40,00

let op! na 4 weken geld nieuwe set prijs!