Wenkbrauwen en wimpers

wimper en wenkbrauwen verven

Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht en bepalen voor een groot deel de uitstraling. Wanneer uw wimpers en/of wenkbrauwen lichter zijn dan u zou willen, kunt u deze haartjes laten verven. Hierdoor krijgt uw gezicht meer uitdrukking en wordt een natuurlijk effect gecreëerd. Ook voor mensen met gevoelige ogen is het verven van de  wimpers een uitkomst want u hoeft geen mascara meer te gebruiken.

Voor het verven van wimpers en wenkbrauwen wordt een speciale verf gebruikt die kan worden toegepast in verschillende kleuren. De verf vervaagt geleidelijk en blijft ca. 3-5 weken zitten.

Behandeling:

De behandeling wenkbrauwen verven duurt ca. 20 min. en is doorgaans niet pijnlijk. Wel kunnen de ogen geïrriteerd aanvoelen als reactie op de verf. De behandeling is echter niet schadelijk voor de ogen. Er bestaat een kleine kans op een allergische reactie op bestanddelen in de verf.

Het is raadzaam eventuele mascara voor aanvang van de behandeling te verwijderen, aangezien de wimperharen dan optimaal geverfd kunnen worden.

wenkbrauwen waxen/epileren

Naast de kleur van de wenkbrauwen is de vorm ook erg belangrijk. Bij Fair Beauty and Nails kijk ik goed na het gezicht en welke vormen daar goed bij passen. Samen met uw wens kiezen we dan hoe we de wenkbrauwen modeleren voor een fantastische uitstraling!

wimpers en wenkbrauwen
wenkbrauwen eplileren/waxen€9,-
wenkbrauwen verven€8,50
wimpers verven €8,50
combi wimpers+wenkbrauwen verven€16,50
all-in combi wenkbrauwen,wimpers verven +epileren/waxen€25,-