Kunstnagels

Kunstnagels:

Veel mensen hebben problemen om hun natuurlijke nagels tot de gewenste lengte te laten groeien. Problemen kunnen zijn dat de nagels afbreken, inscheuren, broos, dun of slap zijn. Als u snel langere nagels wenst dan kiest u voor een nagelverlenging. De behandeling wordt ‘op maat’ gemaakt. Hiermee wordt rekening gehouden met de conditie van uw natuurlijke nagel, uw huid tint, het werk dat u verricht en uw persoonlijke voorkeur. Tijdens de eerste afspraak bepalen wij samen of acryl of gel geschikt is. Acryl nagels zijn harder dan gel nagels en zijn ideaal voor mensen met slappe nagels en voor nagelbijters. Een gel nagel is zachter dan een acryl nagel. Gel nagels zijn vooral geschikt voor mensen met harde nagels.

Er zijn talloze variaties kunstnagels waar u uit kunt kiezen:

Clear of naturel

Dit zijn nagels die erg veel op echte nagels lijken. Deze worden afgewerkt met een doorzichtige UV gel topcoat.

French manicure

Een mooi natuurlijk ogend roze nagelbed met een witte rand. U kunt kiezen voor een natuurlijke witte rand of een glitter rand. Heeft u van uzelf een kort nagelbed (het roze gedeelte van uw nagel) en u wilt deze verlengd hebben, dan is dat ook mogelijk met een bijpassende roze kleur acryl/gel die speciaal op uw persoonlijke nagelbed kleur is gemaakt.

Glitter of additives

Het is mogelijk om glitter of additives door de acryl/gel heen te mengen. Additives zijn speciale pigment poeders. Hierdoor krijgt u de keuze uit honderden kleuren en combinaties. Deze kunnen gebruikt worden voor een volledige kleur, bij een french, of voor een speels effect. Ook kunnen ze over de top laag van de CND™ Shellac™

CND™ Shellac

U kunt een clear of naturel acryl/gel nagel laten lakken met Shellac™ zodat u drie weken lang kunt genieten van perfect gelakte nagels.

Nailart

Als u uw nagels mooi versierd wilt hebben dan is dat mogelijk met nailart. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld stempels, folie, steentjes en handgemaakte designs.

Nabehandeling kunstnagels:

Uw eigen nagels groeien gewoon door onder de kunstnagel. Hierdoor ontstaat er uitgroei bij de nagelriem. Na ongeveer 3 weken raakt de nagel uit balans waardoor de kans bestaat dat deze eerder afbreekt. Het is dus erg belangrijk om niet te lang te wachten met een nabehandeling. Om uw nagels mooi, in balans en sterk te houden is een nabehandeling om de 2/3 weken aan te raden. Thuisverzorging van uw nagels is ook erg belangrijk. Wij raden u aan om minimaal 2 maal daags uw nagels in te smeren met SolarOil™. Dit verzorgt uw natuurlijke nagel en zorgt voor het behoud van de acryl of gel nagel. Bij een nabehandeling wordt de kunstnagel dun gevijld en daarna opnieuw opgebouwd waardoor we de balans weer terug bergen. De nagel wordt weer mooi afgewerkt zodat alles er weer mooi en netjes uitziet.