Hair

Amber’s Hair & Beauty staat garant voor professionele haarverzorging. Zo knippen wij het liefste op droog en schoon haar. Zodat we op de natuurlijke valling van het haar kunnen knippen. Waardoor u het haar gemakkelijk zelf in model kan brengen gedurende 4 tot 6 weken. Wij geven altijd een eerlijk advies en kijken hier bij naar al uw wensen en mogelijkheden die bij u passen.

Ook als het op kleuren aankomt is ons doel om een goed passende kleur te creëren volgens de laatste trends. Of het nu gaat om technieken zoals bayalage en highlights of een totaal kleuring. Bij ons bent u op het juiste adres.

Knippen
knippen €18,50
wassen, knippen, drogen€25,50
kinderen t/m 12 jaar€14,50
pony knippen€8,00
tondeuse scheren€10,00
baard trimmen€8,00
Styling
modelföhnen kort haar€25,00
modelföhnen (half)lang haar€30,00
Stylen / Krullen€ 21,00.
Half Opsteken€32,00
Totaal Opsteken
€37,00
Kleuren
Uitgroei kleuren v.a.€ 31,50
Totale kleuringv.a.€42,50
Kleuren met Techniek (meerere kleuren)v.a.€55,00
Ontkleuren + Inkleurenv.a.€95,00
tonerv.a.€25,00
Toeslag lang/dik haar€ 10,00
Highlights/Lowlights
10 folies€25,50
20 folies€40,50
30 folies€55,50
+10 folies€15,00

Producten

Verder werken we bij Amber’s Hair & Beauty met de producten van Osmo. Shampoo, conditioner en stylingproducten bij een kapsalon hoeven niet duur te zijn. Iedereen heeft ander haar en daarmee ook andere wensen. Daarom heb ik gekozen voor de producten van Osmo. Zij bieden topkwaliteit haarproducten voor elke situatie. Of het gaat om een goed stylingproduct of een conditioner: in mijn salon is er een Osmo-product voor iedereen. Heb je advies nodig over welk product bij jouw haartype past? Kom langs of vraag ernaar tijdens een behandeling.

Hair extensions

Tape extensions zijn losse plukken haar van ongeveer 2 cm breed met aan de bovenkant een keratine tape randje. Deze worden d.m.v het taperandje bevestigd aan het eigen haar op 0,5 tot 1cm van de hoofdhuid. Onze tape extensions zijn gemaakt van 100% echt haar en zijn van de hoogste kwaliteit. Ze zijn er in allerlei kleuren en lengtes. u kunt een intake afspraak maken om te kijken welke kleur, lengte en hoeveelheid voor uw haar geschikt is.

Hoelang blijven tape extensoins zitten?

Wij adviseren de tape-extensions om de 3 a 4 maanden te verplaatsen, na deze tijd kan het door de uitgroei schadelijk zijn voor het eigen haar.

Hoeveel heb ik er nodig?

Dit is erg afhankelijke van uw eigen haar en de wens. Om u toch een idee te geven van wat u nodig zou kunnen hebben,  hebben we hier onder wat richtlijnen staan. let op! Dit zijn richtlijnen het advies kan hier van afwijken.

Haarvolume                            –    1  tot  2  pakjes
Haarverlenging                       –   3 tot  4 pakjes
Haarverlenging en Volume     –  4  tot  6 pakjes