Actie Stichting Haarwensen

De haarwerken van Haarwensen worden gemaakt van echt haar. Daarom is Stichting Haarwensen afhankelijk van mensen die hun afgeknipte haar willen doneren. Wil jij jouw haar afknippen of heb jij nog een staart in de kast liggen? Wij ontvangen deze graag. Bekijk voordat je het haar toestuurt of afknipt onze spelregels om te zien of jouw haar wel geschikt is.

Spelregels

• De lengte van het haar dient minimaal 30 cm te zijn.
• Alle natuurlijke haarkleuren, behalve grijs haar, zijn welkom.
• Het haar schoon, droog en in een vlecht toesturen.
• Het haar dient zacht en soepel aan te voelen.
• Geverfd, behandeld en geblondeerd haar kunnen wij niet gebruiken.

Bij Amber’s Hair & Beauty zetten wij ons graag in voor deze stichting. Daarom kunt u altijd uw haar tegen 50% korting vakkundig laten knippen als u uw haar wilt doneren.

Zonder jouw hulp kan Haarwensen niet bestaan. Er zijn diverse manieren om Haarwensen te steunen. Je kunt ons niet alleen helpen met het doneren van haar, maar ook financieel! De kinderen ontvangen de haarwerken zonder dat daar kosten aan verbonden zijn, maar de haarwerken zijn natuurlijk niet gratis. Naast het schenken van een haarwerk voorziet Haarwensen ook in het onderhoud van het haarwerk. De kosten voor de productie, het aanmeten en het onderhoud van een haarwerk liggen rond de € 1.500. Haarwensen ontvangt geen overheidssubsidies en is dus geheel afhankelijk van de steun van particulieren en bedrijven. Jouw steun is daarom ook meer dan welkom. In onze salon staat de SAAR-pot daar kunt uw eventueel een kleine bijdrage in doen voor deze mooie stichting!

 

www.haarwensen.nl